Avís legal

1.Informació i acceptació

Les presents condicions regulen l’ús del servei del portal d’Internet (d’ara endavant, el ‘Portal’) que David Pérez Tomás (d’ara endavant, Gastromarket) posa a la disposició dels usuaris d’Internet.

Gastromarket és propietat de David Pérez Tomás, amb domicili al Carrer Marian Aguiló 11 3A, 07005 Palma de Mallorca, Espanya, NIF número 43135486-K i correu electrònic info@gastromarket.es.

L’accés a la pàgina web és gratuït excepte en el relatiu al cost de la connexió mitjançant  la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat pels usuaris. Determinats serveis requereixen el registre de l’usuari com a tal. La finalitat principal del Portal és la promoció i publicació d’articles, notícies i informació relativa al món de la restauració i gastronomia local.

La utilització del Portal atribueix la condició d’usuari del Portal (d’ara endavant, l’ ‘Usuari’) i comporta l’acceptació de totes les condicions incloses en aquest Avís Legal. La prestació del servei del Portal té una durada limitada al moment en el qual l’Usuari estigui connectat al Portal o a algun dels serveis que mitjançant del mateix es posen a la seva disposició. L’Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què utilitzi el Portal, ja que aquest i les seves condicions d’ús recollides en el present Avís Legal poden sofrir modificacions.