Els més venuts

Informació

Fabricants

Cap fabricant

Proveïdors

Cap proveïdor

Llista de venedors


Inicial:  All   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z
Mostrant 1 - 12 de 12 elements
Hi ha 12 venedors
Logo Descripció

Arròs Grif

Spain

L'Arròs Grif és un arròs cultivat a Mallorca al terme municipal de sa Pobla i part dels colindants. La producció d'arròs en aquesta zona és tradicional ja que se sembrava als arrossals de l'Albufera el 1800. Als anys 50 i 60 del segle XX es va anar abandonant la seva producció a l'Albufera, avui convertida en parc natural, per ser impossible la seva mecanització a causa del seu peculiar conreu. Darrerament s'ha desplaçat la producció d'arròs als horts, on és regat amb l'aigua de pous. Nosaltres, particularment, treim l'aigua amb molins de vent.

Cafès Bay

Spain

Cafès Bay és un cafè mallorquí. Importen directament el cafè de Brasil, Colòmbia, l’Índia, Vietnam i Hondures. A la fàbrica de Lloret de Vistalegre (Mallora) el torren, el molen, l’envasen i el distribueixen.

És un cafè amb personalitat i gust propi, tant en la varietat aràbiga com en la robusta.

Cas Cerveser

Spain

Cas Cervecer és una micro cerveseria sostenible a la Serra de Tramuntana de l'illa de Mallorca.

Fabriquem cerveses a Mallorca per la gent que vol gaudir de cerveses artesanals amb respecte sense aditius artificials fetes amb procediments naturals.

Cases de Son Barbassa

Spain

L’oli d’oliva verge extra de Cases de Son Barbassa recull  totes les aromes de l’exclusiva finca de Cases de Son Barbassa, situada a l’entorn privilegiat del Parc Natural de Llevant de l’illa de Mallorca, a pocs quilòmetres del centre històric de Capdepera.

L'oli d'oliva verge extra és el pilar de la dieta mediterrània i és beneficiós per a la salut. L’oli de l’agroturisme Cases de Son Barbassa és ric en vitamines A, D, E i K, i gaudeix de propietats antioxidants beneficioses per a l’organisme. En definitiva, es tracta d’un aliment complet i saludable.

  

Cervesa des Pla

Spain

La Cervesa des Pla s'elabora amb: Ordi, aigua, llúpol, sucre i llevat. 

Les cerveses artesanals des Pla no utilitza cap additiu artificial, el procés d'elaboració és manual des del mòlt de les maltes fins a l'embotellament, igual que no sofreix cap procés de filtració ni pasteurització que minvi les seves qualitats organoléptiques.


La Cervesa des Pla és una cervesa completament diferent de la cervesa industrial, més atractiva en el gust i en la presentació. 

Formatges Burguera

Spain

L’experiència familiar dedicada a la llet i a les vaques és un excel·lent aliat de la innovació i modernització de l’empresa.

Així ho demostra Formatges Burguera que aposta per productes d’alta qualitat un fet que queda patent en les analítiques periòdiques que duen a terme laboratoris independents i per l’Institut de Biologia Animal de les Balears (IBAB).

La llet s’obté directemant de les vaques, majoritàriament de raça frisona, amb una moderna maquinària que facilita el menjar als animals mentre se les muny tranquil·lament.

Fruit de la constància i la paciència Formatge Burguera ha aconseguit elaborar un formatge de gran qualitat fet amb llet de vaca, ferments lactis i quall, sense colorants ni conservats, que s’envasen i es distribueixen des de la mateixa fàbrica.

Galletes Gori de Muro

Spain

Des de 1890, la família Noceras elabora artesanalment les galetes Gori de Muro, tant les marineres i com galetes d’oli.

Tradicionalment els antics navegants feien servir les galetes marineres per als seus llargs viatges pel Mediterrani. Aquest producte l’encarregaven les companyies navals ja que és un aliment de llarga durada i els permetia tenir provisions fresques durant un temps.

Popularment eren conegudes com el pa dels mariners, atès que és una galeta plana i la humitat no li afecta tant com a la típica galeta d’oli mallorquina, que és més gruixada.

Segons la família Noceras, “La nostra filosofia és seguir respectant la forma tradicional d’elaborar els nostres productes, amb ingredients naturals dels quals tenim a Mallorca i que encara conservam”.

  

Gastronòmicament.cat

Spain

Som una guia que parla de l’actualitat gastronòmica de Mallorca. A més, oferim ressenyes de restaurants i receptes. És el mitjà idoni per difondre, principalment, esdeveniments relacionats amb la gastronomics: rutes de tapes, mostres culinàries, tasts, etc., que compta amb 7 anys d’existència.

Gin Eva

Spain

GIN EVA es un Dry Gin producido artesanalmente en Mallorca. El enebro de las dunas de Es Trenc, botánicos clásicos de la ginebra, como angélica y cilantro y diferentes cítricos de la isla, macerados y destilados en alambique de cobre tradicional, configuran, lentamente, sus característicos gusto y aroma. Con GIN EVA saboreará en su copa la esencia líquida de Mallorca, una de las islas más bonitas del mediterráneo.

Ketchup de forqueta

Spain

És un quètxup mallorquí casolà, elaborat de forma natural, amb ingredients mallorquins, cultivats per Ketchup de Forqueta al seu hort del poble de Binissalem, Mallorca, on també produixen aquest quètxup casolà.

No conté cap tipus d'additiu ni conservant. Les varietats de tomàtiga que duu són tomàtiga de ramellet, tomàtiga de cor de bou i tomàtiga de pera (o frare). Ketchup de Forqueta treballa el producte des que la llavor de la planta entra a la finca fins al producte final i el converteix en quetxupen el seu local.

La intenció de Ketchup de Forqueta és fer un producte de qualitat aprofitant les excel·lents tomàtigues i la resta d'ingredients mediterranis que hi ha a Mallorca. "Per què consumir un altre tipus de quètxup si el podem fer de les nostres tomàtigues?"

Platònic - Tònica premium balear

Spain

Platònic, la tònica premium balear. La definim com una tònica fresca, equilibrada, de lleugera amargor, amb una bombolla fina i persistent, idònia per maridar amb diferents licors com per beure sola. Pensada per donar un punt refrescant als millors combinats amb tocs d'aranja i mandarina, que destaquen si es beu sense res més. La tònica fresca de Mallorca.

Setmanaris i Revistes

Spain

Mostrant 1 - 12 de 12 elements
Hi ha 12 venedors