Bona i Alta Cuina per fer a Casa - La Bona Cuina amb Miquel Calent

GMT-BC12

Nou

Taller Bona i Alta Cuina per fer a Casa dins el cicle La Bona Cuina, a càrrec de Miquel Calent, cuiner del Restaurant Can Calent de Campos.

El taller es realitzarà a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (carretera de Valldemossa, km 7,5 de Palma) dimecres, 20 d'abril de 18 a 21 hores.

Tendrà una durada de tres hores.

El curs s'impartirà en català.

(Places limitades)

Més detalls

30,00 €

Més informació

En el taller es cuinarà amb els millors aliments gràcies a:

  • Especias Crespí: Són especialistes en herbes aromàtiques, infusions i condiments. Us passegen per la cultura gastronòmica més tradicional i més contemporània i, també més internacional.
  • Goethe (Zumi Glub): És l’empresa puntera en begudes i resfrescs de Mallorca. A través de la marca Zumi Glub elabora refrescs com la Pinya Mallorquina, un dels refrescs més populars creats a l’illa.
  • Son Bordils: Un dels cellers amb més història de Mallorca. Aquest celler, ubicat a Inca, és apreciat pels entesos perquè elabora un vi de qualitat. La finca té una extensió de 34 hectàrees on hi ha sembrades varietats de vinya autòctones i forànies (callet, mantonegro, monestrell, premsal blanc, merlot, cabernet sauvignon, sirà, chardonnay, moscatell i premsal blanc).
  • Cafès Bay: Importen directament el cafè de Brasil, Colòmbia, l’Índia, Vietnam i Hondures. A la fàbrica de Lloret de Vistalegre (Mallora) el torren, el molen, l’envasen i el distribueixen.
  • Oli de Jornets: És considerat com un dels millors del món. Es tracta d’un suc d’oliva de la qual en surt un oli extraordinari de gran qualitat.
  • Galletes Gori de Muro: Des de 1890, la família Noceras elabora artesanalment les galetes Gori de Muro, tant les marineres i com galetes d’oli.
  • Llorenç Cerdà Alimentació: Tot una referència en bolets frescs de temporada, xocolates, carn, gelatines i infusions. Un gran especialista en alimentació que té la seu a Porreres.

A més, també hi participa l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears.

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

Bona i Alta Cuina per fer a Casa - La Bona Cuina amb Miquel Calent

Bona i Alta Cuina per fer a Casa - La Bona Cuina amb Miquel Calent

Taller Bona i Alta Cuina per fer a Casa dins el cicle La Bona Cuina, a càrrec de Miquel Calent, cuiner del Restaurant Can Calent de Campos.

El taller es realitzarà a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (carretera de Valldemossa, km 7,5 de Palma) dimecres, 20 d'abril de 18 a 21 hores.

Tendrà una durada de tres hores.

El curs s'impartirà en català.

(Places limitades)

Escriviu una valoració

Informació del venedor

Gastronòmicament.cat



Consulteu tots els productes

Adreça:
Marian Aguilo 11 3A
Palma, Balears 07005
Spain


Som una guia que parla de l’actualitat gastronòmica de Mallorca. A més, oferim ressenyes de restaurants i receptes. És el mitjà idoni per difondre, principalment, esdeveniments relacionats amb la gastronomics: rutes de tapes, mostres culinàries, tasts, etc., que compta amb 7 anys d’existència.

17 altres productes de la mateixa categoria: