La Bona Cuina: Cuina erótica - 10 de febrer de 18h a 21h

GMC-BC08

Nou

Taller de cuina del Cicle la Bona Cuina a càrrec de Cati Aguiló.

El taller es realitzarà a l'Aula Mestre Tomeu Esteva de la EHIB dimarts 10 de febrer de 18 a 21 h.

Tendrà una durada de tres hores.

(Places limitades). 

Més detalls

40,00 €

Més informació

Es cuinaran els següents plats:

  • CONSOMÈ FRED DE RUCA
  • POLLASTRE AMB ELS FRUITS D’ADAN I EVA
  • PASTISSETS LLIBERTINS

En els tallers es cuinarà amb els millors aliments gràcies a:

  • Especias Crespí: Són especialistes en herbes aromàtiques, infusions i condiments. Us passegen per la cultura gastronòmica més tradicional i més contemporània i, també més internacional.
  • Goethe (Zumi Glub): És l’empresa puntera en begudes i resfrescs de Mallorca. A través de la marca Zumi Glub elabora refrescs com la Pinya Mallorquina, un dels refrescs més populars creats a l’illa.
  • Son Bordils: Un dels cellers amb més història de Mallorca. Aquest celler, ubicat a Inca, és apreciat pels entesos perquè elabora un vi de qualitat. La finca té una extensió de 34 hectàrees on hi ha sembrades varietats de vinya autòctones i forànies (callet, mantonegro, monestrell, premsal blanc, merlot, cabernet sauvignon, sirà, chardonnay, moscatell i premsal blanc).
  • Cafès Bay: Importen directament el cafè de Brasil, Colòmbia, l’Índia, Vietnam i Hondures. A la fàbrica de Lloret de Vistalegre (Mallora) el torren, el molen, l’envasen i el distribueixen.
  • Oli de Jornets: És considerat com un dels millors del món. Es tracta d’un suc d’oliva de la qual en surt un oli extraordinari de gran qualitat.
  • Galletes Gori de Muro: Des de 1890, la família Noceras elabora artesanalment les galetes Gori de Muro, tant les marineres i com galetes d’oli.

A més, també hi col·labora l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears.   

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

La Bona Cuina: Cuina erótica - 10 de febrer de 18h a 21h

La Bona Cuina: Cuina erótica - 10 de febrer de 18h a 21h

Taller de cuina del Cicle la Bona Cuina a càrrec de Cati Aguiló.

El taller es realitzarà a l'Aula Mestre Tomeu Esteva de la EHIB dimarts 10 de febrer de 18 a 21 h.

Tendrà una durada de tres hores.

(Places limitades). 

Escriviu una valoració

Informació del venedor

Gastronòmicament.cat



Consulteu tots els productes

Adreça:
Marian Aguilo 11 3A
Palma, Balears 07005
Spain


Som una guia que parla de l’actualitat gastronòmica de Mallorca. A més, oferim ressenyes de restaurants i receptes. És el mitjà idoni per difondre, principalment, esdeveniments relacionats amb la gastronomics: rutes de tapes, mostres culinàries, tasts, etc., que compta amb 7 anys d’existència.

17 altres productes de la mateixa categoria: