La Bona Cuina - Cuina sana i sense gluten

Nou

Taller de Cuina Sana i Sense Gluten del Cicle la Bona Cuina a càrrec de Pep Socias cuiner del Restaurant Bri.

El taller es realitzarà dilluns dia 25 de maig de 18.30 a 21.30 h a l'Aula Mestre Tomeu Esteva de la EHIB (Ctra. Valldemossa, km 7,5 , Palma).

Més detalls

50,00 €

Més informació

Es cuinaran els següents plats:

-Coca amb carbassí, sobrassada de porc negre i romaní.
-Bacallà arrebossat (cruixent) acompanyat de risotto amb tomàtiga seca i alfabaguera.
-Rellom de bou,  gelat de palo i patata a la menorquina.

Gràcies a:

-Palo Tunel: És el resultat de la millor tradició familiar unida a la passió per oferir productes de qualitat.

-Estrella Damm - Daura: La recerca i el compromís fan possible una cervesa apte per a celíacs

-Dulcelíaco: Investiga i crea productes per un món sense: gluten, sucre, alèrgens.

-Can Caló: a la finca de Can Caló prioritzen les varietat locals i empren mètodes de producció ecològica.

Opinions

Cap comentari de client fins ara.

Escriviu una valoració

La Bona Cuina - Cuina sana i sense gluten

La Bona Cuina - Cuina sana i sense gluten

Taller de Cuina Sana i Sense Gluten del Cicle la Bona Cuina a càrrec de Pep Socias cuiner del Restaurant Bri.

El taller es realitzarà dilluns dia 25 de maig de 18.30 a 21.30 h a l'Aula Mestre Tomeu Esteva de la EHIB (Ctra. Valldemossa, km 7,5 , Palma).

Escriviu una valoració

Informació del venedor

Gastronòmicament.cat



Consulteu tots els productes

Adreça:
Marian Aguilo 11 3A
Palma, Balears 07005
Spain


Som una guia que parla de l’actualitat gastronòmica de Mallorca. A més, oferim ressenyes de restaurants i receptes. És el mitjà idoni per difondre, principalment, esdeveniments relacionats amb la gastronomics: rutes de tapes, mostres culinàries, tasts, etc., que compta amb 7 anys d’existència.

17 altres productes de la mateixa categoria: